• 0048 25 665 2548
  • info@nebankovni.eu

Wat is mijn auto waard?

Internationaal een auto kopen of verkopen kan financieel aantrekkelijk zijn. In Polen hebben ze geen euro’s en liggen de prijzen van voertuigen anders dan in Nederland. Het is dan ook raadzaam om te achterhalen wat een auto waard is voordat je deze internationaal koopt of verkoopt. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaald of juist te weinig vraagt. Wil je de dagwaarde van een auto natrekken dan kan dit voor een internationale auto met een chassischeck en een Nederlandse auto met een kentekencheck.

 

Wat is uw Poolse auto waard?

Bent u van plan een auto te importeren vanuit Polen? Dan wilt u natuurlijk precies weten wat de auto waard is in Polen zodat u niet boven de marktwaarde gaat bieden. De autowaarde kunt u bepalen op basis van het chassisnummer met een “chassisnummer check“. Tevens krijgt u dan inzicht in het autoverleden met onder andere inzicht in het schadeverleden.

 

dagwaarde auto

Wat is uw Nederlandse auto waard?

De waarde van uw auto berekenen in Nederland kan met de kentekencheck voor dagwaarde van de auto. Dit is belangrijk voor de verzekering en uw banksaldo om te bepalen wat uw auto waard is.  Zeker wanneer u als Pool een auto wilt kopen in Nederland is het handig dat je precies kunt controleren of de prijs van een auto marktconform is. Wij helpen u bij het bepalen van de waarde van uw auto. Wilt u hulp bij het realiseren de export van de auto van Nederland naar Polen, wij helpen u! Neem contact op voor hulp en advies.

 

autowaarde NL auto