• 0048 25 665 2548
  • info@nebankovni.eu

Chassisnummer Check

Het Voertuig Identificatie Nummer (VIN) is een internationaal erkende term voor het chassisnummer. Op basis van het chassisnummer kunt u overal ter wereld inzicht krijgen in voertuiggegevens. Handig voor internationale voertuigen en belangrijk bij import / export. Op basis van het chassisnummer is namelijk te controleren of de auto verzekerd is, als gestolen geregistreerd staat en in bezit is van een geldige APK keuring. Cruciale informatie voor iedereen die een auto wilt kopen in het buitenland.

 

Gebruik de chassischeck voor autoverleden

De chassischeck helpt u bij het controleren of de auto schade heeft en laat zien wat de kilometerstand was op moment van schade. Dit wordt gedocumenteerd op basis van foto’s, net zoals bij de voertuig invoer.

chassischeck

Waarde bepalen met chassisnummer

Het chassisnummer laat u zien wat de autowaarde is. Dit wordt berekent op basis van internationale lijsten voor afschrijving op basis van de cataloguswaarde. Toch is deze waardebepaling niet zo exact als de kentekencheck dit exact de dagwaarde auto weergeeft.

 

dagwaarde auto

 

Chassisnummer en kenteken aanvragen

Het chassisnummer ofwel VIN nummer is bepalend voor de registratie van het voertuig en het op kenteken stellen van de auto in Polen of in Nederland. Alle voertuigdocumenten dienen compleet aanwezig te zijn en overeen te komen met het chassisnummer van de auto.

 

chassischeck