• 0048 25 665 2548
  • info@nebankovni.eu

Auto Importeren

Auto importeren vanuit Polen? Wij helpen u zoveel als u wilt met onze import service. Onderstaand vindt u een overzicht vanauto importeren de diensten die wij aanbieden. Wij kunnen u geheel ontzorgen en het hele proces uit handen nemen of u ondersteunen bij deelprocessen. Wij zijn specialist in het importeren van auto’s vanuit Polen en tevens het exporteren van auto’s vanuit Nederland naar Polen.

Auto zoeken

Wij zoeken een auto voor u of wij ondersteunen u bij het vinden van een auto in Polen. Tevens leggen wij het contact voor u en zorgen wij voor gedegen communicatie tussen u en de verkopende partij. Dit is handig omdat taal het grootste probleem is bij het vinden van een betrouwbare auto, verkoper en het organiseren van de koop / het uitvragen van informatie over het voertuig.

Autoverleden controleren

Wij helpen u bij het controleren van het verleden van de auto. Dit doen wij door contact op te nemen met de verkoper, deze kritische vragen te stellen. Wij nemen contact op met de onderhoudsgarages en checken wat er recentelijk aan de auto is gedaan en wat zij van de auto vinden. Tevens kunnen wij een aankoopkeuring organiseren en bieden wij de mogelijkheid de auto te controleren middels een chassisnummer check.

voertuigregistratie

Import organisatie en exportdocumentatie

Wij organiseren de volledige import. Wij regelen alle benodigde documenten en controleren of de auto geschikt is om in Nederland ingevoerd te worden. Tevens organiseren wij het transport van Polen naar Nederland inclusief alle noodzakelijke documenten. Zo weet u zeker dat de auto ook daadwerkelijk kan worden ingevoerd.

RDW kenteken aanvragen en te naamstellen

Voordat u de auto in Nederland kunt gaan gebruiken moet deze bij de RDW gekeurd worden en dient deze een NL kenteken te krijgen. Wij organiseren de volledige voertuigregistratie in Nederland en melden de auto officieel af in Polen.