• 0048 25 665 2548
  • info@nebankovni.eu

Auto Exporteren

Auto exporteren en verkopen in Polen? Dat kan bijzonder interessant zijn, zeker oudere auto’s waar u in Nederland maar weinig voor terug krijgt kunnen in Polen al snel een paar honderd euro meer opleveren.

Auto verkopen in Polen

Wij helpen u bij het verkopen van uw auto in Polen. De automarkt in Polen kent een grote vraag naar occasions vanuit Nederland. Dit komt voornamelijk omdat auto’s in Nederland over het algemeen goed worden onderhouden en het klimaat in Nederland vriendelijk is voor de auto’s waardoor de carrosserie in goede staat is. Wij kennen de verkoopkanalen in Polen en kunnen uw auto eenvoudig voor een goede prijs verkopen in Polen.

Auto exporteren

Wij geven u aan hoe u het kenteken afmeld bij het RDW, regelen het export kenteken het transport en de registratie in Polen. U weet zeker dat de auto van uw naam is en u alleen nog geld hoeft te ontvangen.

auto verkopen

Financiele afhandeling

Wij regelen de financiele afhandeling en nemen hier verantwoordelijkheid voor. U loopt geen risico. Wij werken met betrouwbare partners en zorgen ervoor dat u, direct bij het overschrijven van het kenteken uw geld heeft.

Geld voor uw auto

Interesse? Neem contact met ons op en wij gaan uw auto verkopen en exporteren.